Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το ταχίνι, τα μπισκότα και τα καρύδια και 50 γρ. λειωμένη κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το θρυμματισμένο χαλβά και ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να αποκτήσουμε μια σφιχτή ζύμη που πλάθεται. Αν είναι αραιή, προσθέτουμε λίγο μπισκότο. Με τη ζύμη κάνουμε 60 μπαλάκια. Χωρίζουμε τα δαμάσκηνα στη μέση και σε κάθε μπαλάκι κολλάμε το μισό δαμάσκηνο. Βουτάμε τα τρουφάκια σε λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
|